Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.


Παναγία μου, σε βλέπω στην εικόνα σου. Τί όμορφη που είσαι! Δεν έχω δει καμμιά άλλη με τόση ομορφιά! Και τί γλυκιά! Και με πόση αγάπη κρατάς το Χριστούλη στην αγκαλιά σου! Είσαι η πιο μεγάλη Μητέρα. Η Μητέρα των μητέρων, μού είπε η μαμά μου. Και η πιο καλή. Γι’ αυτό σε λένε Παναγία.

Σ’ αγαπώ πολύ, Παναγίτσα μου, και θα σου πω ένα ποιηματάκι, που μ’ έμαθε η μαμά μου, αντί για άλλη προσευχή απόψε:

Ω Δέσποινά μου Παναγία,
γλυκειά μητέρα του Χριστού,
σύ που χαρίζεις ευλογία
μές στην ψυχή κάθε πιστού ,
μύριες ψυχές την άγια μορφή σου
ευλαβικά την προσκυνούν,
Βασίλισσα του Παραδείσου,
και μ’ άγιο δέος σ’ ανυμνούν.

1 σχόλιο:

 1. ΕΑΝ ΜΕ ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΒΟΣΚΗ. Ιησούς Χριστός (Ιωάννης 10:9)

  Φιλοι μου Ο Ιησούς Χριστός ειναι ο καλός Ποιμένας που θυσιάζει την Ζωή του για Χάρη μας (Ιωάννης 10;11) και που έδωσε τη Ζω του ώστε τα πιστά του Παιδιά να μην ΧΑΘΟΥΝ αλλά να έχουν ΑΦΘΩΝΗ ΖΩΗ -δυναμική και γεμάτη ευλογιες- (Ιωάννης 10:10) και που αφήνει τα ενενήντα εννιά πρόβατα του στην ερημιά και παει να Ψάξει για το παραστρατημένο το χαμένο,ΜΕΧΡΙ που να το Βρει.Και σαν το ΒΡΕΙ, το παίρνει ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ στους ώμους του...(Λουκάς 15:4-5)

  Ο Κύριος Ιησούς Χριστός λέγει σε κάθε πιστό του παιδί:
  ¨ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΧΑΣΩ, ΔΕΝ ΘΑ Σ`ΑΦΗΣΩ ΟΥΤΕ ΘΑ Σ`ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ¨ (Ιωάννης 10:27-29, Εβραίους 13:5)

  Η βάση της Σωτηρίας του Πιστού είναι η ΧΑΡΗΣ του Θεού και του ΧΡΙΣΤΟΥ.
  Ο Θεος μας Σώζει βαση της ΧΑΡΗΣ του«Γιατι πραγματι με ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ εχετε ΣΩΘΕΙ μεσω της πίστεως.Κι` αυτο ΔΕΝ ειναι δικό σας κατόρθωμα αλλα ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ.ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΑΤΕ με τα δικα σας έργα.(Εφεσιους2:8-9)
  Μας περιφρουρεί και ΔΙΑΤΗΡΕΙ βάση της ΧΑΡΗΣ του «Κι`εγω θα παρακαλεσω τον Πατερα και θα σας ΔΩΣΕΙ αλλο ΠΑΡΑΚΛΗΤΟ -ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ που ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ μαζί σας, το Πνευμα της Αλήθειας. (Ιωάννης 14:16-17)
  Θα μας Υποδεχτεί στον Ουρανό βάση της ΧΑΡΗΣ του «Πηγαινω λοπον να σας ετοιμάσω τοπο.Κι αφου Παω και σας ετοιμάσω τοπο, ΘΑ ΕΡΘΩ παλι και θα σας ΠΑΡΩ κοντά μου»(Ιωάννης 14:2-3)

  O Θεός που ειναι ΚΥΡΙΟΣ και δημιουργός ΠΟΤΕ δεν Θ`ΑΦΗΣΕΙ κανένα πιστό του παιδί να ολισθήσει ανεπανόρθωτα ώστε για πάντα να χαθεί, αλλά μέσα απο κάθε στραβοπάτημα, ολίσθημα και πειρασμό θα ενεργήσει και θα το βοηθήσει ωστε στην πίστη του να στερεωθεί και στον Παράδεισο να μπει.(Α.Κορινθιους 10:13,Εβραιους 13:5,Α.Πετρου 5:10)

  Αυτή είναι η Απάντησης του Θεού σ`αυτούς που πιστεύουν οτι το Πιστό του Παιδί μπορεί να χάσει την σωτηρία του.

  Τελικά η Μαρτυρία του Θεού που είναι και ΑΛΗΘΙΝΗ ειναι οτι ο Θεός ΧΑΡΙΣΕ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ, και αυτή η Ζωη ΥΠΑΡΧΕΙ μεσα απο την (καρδιακη)ΚΟΝΩΝΙΑ με τον Γιο του, Και Όποιος ΕΧΕΙ τον Γιο αυτός ΜΟΝΟ έχει τη ΖΩΗ την Αιώνια, όποιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ τον Γιο του Θεού, αυτός την ΖΩΗ δεν την ΕΧΕΙ.(Α.Ιωάννου 5:11-12)

  Αυτοί που *ΧΑΝΟΥΝ* την Σωτηρία Είναι όλοι αυτοί που ΠΟΤΕ τους ΔΕΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΑΝ μια ΣΤΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ με τον ΧΡΙΣΤΟ, είναι αυτοί που ήσαν φαινομενικά Χριστιανοί αλλα που ο σπόρος του Λόγου του ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΡΙΖΩΣΕ ΒΑΘΙΑ στις καρδιές τους γιατί οι Θλίψεις και οι διωγμοί και οι μέριμνες της ζωής και το κυνηγητό του πλούτου και τα δολώματα της καλοπέρασης τους έκαναν να Αποχωρήσουν πριν την ώρα τους, ενω όλοι εκείνοι που ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ στον Χριστό ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΑΝ καρποφόρησαν άλλοι τριάντα και άλλοι εξήντα και άλλοι Εκατό φορές.(ΛΟΥΚΑς 4:16-20)

  ΑπάντησηΔιαγραφή