Σελίδες

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Οι Νέρωνες της Νέας Τάξης: Ολοκληρώνουν την αποτέφρωση της Ελλάδας…


Οι Νέρωνες της Νέας Τάξης: Ολοκληρώνουν την αποτέφρωση της Ελλάδας…

ΤΩΡΑ επιτίθενται και εναντίον του Αγίου Όρους. Θέλουν να εκπληρώσουν τον τελικό τους στόχο, τον διακαή τους στόχο: Την ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ, την ΑΓΟΡΑΙΑ ΑΛΩΣΗ και την ΥΠΟΤΑΓΗ του Αγίου Όρους.

Η καπιταλιστική εμπορευματοποίηση του Αγίου Όρους είναι μέσα στις πρωταρχικές και χρόνιες επιδιώξεις των διεθνών μαφιών του χρήματος.

Η νεοταξική ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΑΛΩΣΗ και ΥΠΟΤΑΓΗ, όμως, του Αγίου Όρους, έχει και μια άλλη διάσταση, ακόμα πιο σημαντική από την οικονομική:

Την ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ διάσταση, η οποία συνίσταται στην ΑΛΩΣΗ και ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ του κέντρου της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και του ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΥ.

ΘΕΛΟΥΝ να κάψουν και το προπύργιο του Ορθόδοξου φρονήματος της ελληνικής κοινωνίας, τον ΕΘΝΙΚΟ αυτό ΣΥΝΕΚΤΙΚΟ μας ιστό.

ΘΕΛΟΥΝ να κατεδαφίσουν τα Ορθόδοξα θεμέλια του ελληνικού λαού, τα γρανιτένια αυτά θεμέλια που αντιστέκονται στα ολοκληρωτικά σχέδια της νεοταξικής βαρβαρότητας…

Οι εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον του Αγίου Όρους, δείχνουν ότι ο ΠΟΛΕΜΟΣ της Νέας Τάξης εναντίον της Ελλάδας είναι ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΣ.

Τώρα δίπλα σε όλα τα γνωστά και ποικίλα όπλα εναντίον της Ελλάδας και της Ορθόδοξης Εκκλησίας, προστίθεται και το πλέον ύπουλο και φονικό: Οι εμπρησμοί…

Και μπροστά σ’ αυτόν το ΓΕΝΙΚΟ εμπρηστικό ΟΛΕΘΡΟ, απαστράπτει και το ΑΙΣΧΟΣ των κατοχικών ανδρεικέλων: Κυβέρνησης, κομμάτων (όλων των κομμάτων), ΜΜΕ κ.λπ.!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου